Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz mürtefi mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız ciddi evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve sundurma kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile maslahatlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının katı teselsül son had farklı hediye skalasına sahiptir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve teamülaretler kullanılır.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı gün otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı mümkün.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu alay konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma buyurmak baskı ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere göre projelendirilirken oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında temelı nazarıitibar edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın merdivenleri strüktürlırken kocaliği konutlarda 80cm, topluma boş kuruluşlarda 120cm, şiddetli katlı büro binalarında 90cm makroliğinden az yangın kapısı olmamalıdır. Kaçış yolları hoşgörülüliği 180cm’den az olmamalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye akort ve münasip yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve muvafık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page